Hoi! Ik ben het, Jim van Dooren.
Ik ben een IT projectleider.

— 10 jaar ervaring

Mijn naam is Jim van Dooren. Ik ben een gedreven projectleider met meer dan 10 jaar ervaring in de IT en ruim 4 jaar projectervaring. Ik ben in het bezit van een IPMA-D projectmanagement certificering. Mijn kracht ligt in mijn vermogen om zelfstandig en gestructureerd naar projectdoelen toe te werken, zelfs onder druk. Ik ben een teamspeler die flexibel en dienstbaar is aan de opdrachtgever. Mijn expertise omvat zowel technische als organisatorische aspecten van IT- projectmanagement.

— Vaardigheden

Ik fungeer als de verbindende schakel tussen verschillende belanghebbenden, waaronder ICT- teams, de organisatie en externe leveranciers. Mijn vermogen om de behoeften en verwachtingen van deze diverse groepen te begrijpen en te vertalen, draagt bij aan effectieve samenwerking en het bereiken van projectdoelstellingen. Ik werk nauw samen met alle partijen om een gemeenschappelijke visie te creëren en ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden opgeleverd. 

— Werkervaring

Projectleider

Parkstad-IT / Februari 2024 - heden

Parkstad-IT is verantwoordelijk voor de ICT-dienstverlening van 7 gemeenten en 17 andere lokale overheden. Parkstad-IT dient in totaal circa 5.000 gebruikers en 4.000 werkplekken.
 

Projectleider

GGZ WNB / Januari 2020 - heden

GGZ WNB biedt gespecialiseerde diagnostiek, consultatie, behandeling en begeleiding voor mensen met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen en de gevolgen daarvan. Onze zorg is kortdurend als het kan, langdurend waar nodig. Respect, aandacht en openheid zijn onze uitgangspunten.
 

— Cursussen

PRINCE2 Agile Practitioner

In opleiding 2024 

IPMA-D Project Management Associate

Juni 2023 

— Opleiding

ICT Specialist

Curio 2014 

"Ik heb geleerd om flexibel te zijn en creatieve oplossingen te vinden, ongeacht de complexiteit van het project. Mijn aanpak is zowel planmatig als gestructureerd. Tegelijkertijd ben ik flexibel genoeg om aanpassingen te doen wanneer dat nodig is, om te reageren op veranderende omstandigheden en prioriteiten. Mijn sterke communicatieve en sociale vaardigheden stellen me daarnaast in staat om effectief te communiceren met verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie."