Computer opschonen

Computer opschonen

Opschonen van je computer? Meerdo ICT helpt!

Na verloop van tijd kan uw Windows pc of laptop vol raken met programma’s die niet nodig zijn, maar die wel ruimte innemen.
Daardoor raakt uw computer steeds verder vervuild en vertraagd.
Voorbeelden van zulke programma’s zijn toolbars en spyware, die gegevens van u verzamelen en versturen. Maar ook zonder deze programma’s kan de computer met de jaren vervuild raken, doordat restanten van updates en installaties achterblijven.
De computer opschonen is daarom iets dat hoort bij het periodiek onderhoud van uw pc.

Het sneller maken van je computer bespaart je veel tijd, frustratie en geld.
Je hoeft geen nieuwe computer aan te schaffen om je werkzaamheden voort te zetten.
Maak nu een afspraak om je computer een computer APK te geven.

Waardoor wordt mijn computer vervuild?

Onopgemerkt raakt je pc door de jaren heen vol met ongebruikte bestanden en programma‘s die niet nodig zijn, máár wel ruimte in beslag nemen.
Denk hierbij aan bestanden zoals onder andere cookies, downloads en een niet-geleegde prullenmand. Programma‘s die niet nodig zijn en je computer enkel bevuilen, kunnen bijvoorbeeld jouw gegevens verzamelen en versturen.
Deze onnodige programma‘s zijn restanten van updates en installaties die door de jaren heen zijn achtergebleven of het gevolg van een virus.
Je computer raakt door deze bestanden en programma‘s steeds verder vervuild en vertraagd. Tijd voor een grote schoonmaak dus!

Waarom bij Meerdo ICT?

 Wij zijn Direct beschikbaar Geen lidmaatschapskosten Altijd een oplossing voor uw computer problemenEen gediplomeerde computer specialist Wij hebben vele goede beoordelingen op Trustpilot en op Google ✓ Wij komen langs voor al uw computer problemen aan huis en op kantoor

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Computer of laptop opschonen? Plan zelf uw afspraak in en wij komen bij u langs!