Systeembeheer

Systeem beheer Roosendaal en Breda

Elke organisatie heeft een systeembeheerder nodig. Het maakt daarbij niet uit of er vijf of vijfhonderd computers worden gebruikt. Net als de servers en andere onderdelen van het netwerk is geregeld onderhoud noodzakelijk om problemen te voorkomen. Denk alleen al aan alle patches en updates die vrijwel dagelijks worden uitgebracht om de veiligheid van bijvoorbeeld Windows te verbeteren.

De beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw automatiseringssysteem zijn cruciaal voor het goed functioneren van uw organisatie.
Kijkt u alleen maar eens naar wat het kost als het niet beschikbaar is.

Meerdo weet als geen ander hoe belangrijk het is om een systeem goed en tijdig te onderhouden.
Wij zorgen ervoor dat uw automatisering optimaal blijft werken.

Onder systeembeheer valt het onderhoud en beheer van je netwerk en alle apparaten en diensten die daarmee verbonden zijn, waaronder computers,
firewalls, servers en telefoonverbindingen. Het betreft de beveiliging en uptime van uw apparaten zodat u probleemloos kunt functioneren.
Systeembeheer voor MKB’ers kan al snel een dagtaak worden, waar u misschien niet op zit te wachten.
Systeembeheer uitbesteden is een goede optie wanneer u de continuïteit van uw bedrijf wilt waarborgen en u zich wilt richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Waarom bij Meerdo ICT?

 Wij zijn Direct beschikbaar Geen lidmaatschapskosten Altijd een oplossing voor uw computer problemenEen gediplomeerde computer specialist Wij hebben vele goede beoordelingen op Trustpilot en op Google ✓ Wij komen langs voor al uw computer problemen aan huis en op kantoor

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

systeembeheerder nodig? Plan zelf uw afspraak in en wij komen bij u langs!